Medical Tattoo Innovations

Behandelcentrum gespecialiseerd in Medische Tatoeages

Piet Heinstraat 13

4461 GL Goes

+31 (0)113-728077

Maandag en vrijdag: 11:00 - 16:30. Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 16:30

Wilt u in aanmerking komen voor behandeling?

U kunt met een verwijsbrief van uw huisarts een afspraak maken voor een consult bij een van onze plastisch chirurgen. Wij werken samen met de maatschap plastische chirurgie in Zeeland, klik hier voor de website van MedCentric.

U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak via telefoonnummer +31 (0)113-728077, wij zijn op dit nummer bereikbaar op dinsdag van 09.00 uur tot 13.00 uur en op woensdag en donderdag van 09:00 – 16:30 uur of stuur een email naar info@meditattoo.nl  

Alleen voor urgente medische zaken kunt u contact opnemen met ons mobiele telefoonnummer 06-10880603.

Wilt u een afspraak maken? Stuurt u dan een email naar: afspraken@meditattoo.nl met daarin uw contactgegevens en telefoonnummer waarop wij u overdag kunnen bereiken, u kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij maken u erop attent dat MTI geen contracten heeft afgesloten met de zorgverzekeraar(s)    

Dit kan betekenen dat er slechts een gedeelte vergoed wordt van uw rekening en u dus rekening moet houden met een eventuele bijbetaling. In het geval van een restitutiepolis heeft u vrije zorgkeuze en zal uw verzekeraar de behandeling geheel vergoeden. In het geval van een natura polis heeft u te maken met beperkende voorwaarden.

Heeft u vragen over de door u ontvangen factuur? U kunt dan een email sturen met uw vraag naar: facturen@meditattoo.nl 

U krijgt de factuur voor de behandeling zelf toegestuurd of u krijgt deze mee na afloop van uw behandeling, u kunt deze factuur zelf indienen bij uw verzekeraar. De factuur voldoet aan alle eisen die de verzekeraar stelt.

U kunt altijd eerst contact op  nemen met uw verzekeraar of de behandeling vergoed wordt. In het geval van een restitutiepolis heeft u vrije zorgkeuze en zal uw verzekeraar de behandeling volledig vergoeden. In het geval van een natura polis heeft u te maken met beperkende voorwaarden.

Mocht u de behandeling zelf moeten of willen betalen, kunt u voor de tarieven onze prijslijst raadplegen.

 

U bent niet gemachtigd om deze afbeelding te gebruiken