Medical Tattoo Innovations

Behandelcentrum gespecialiseerd in Medische Tatoeages

Piet Heinstraat 13

4461 GL Goes

+31 (0)113-728077

Maandag en vrijdag: 11:00 - 16:30. Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 16:30

Klachtenprocedure

Inleiding

Medical Tattoo Innovations vindt het belangrijk dat patiënten, familie en hun bezoekers tevreden zijn en blijven over de behandeling en verzorging in ons Zelfstandig behandel Centrum. Ondanks de motivatie en de inzet van onze medewerkers kan het zijn dat er iets gebeurt waarover u niet tevreden bent. Door deze onvrede kenbaar te maken, kan Medical Tattoo Innovations haar service verbeteren. Deze klachtenprocedure geeft aan hoe u uw klacht bij ons kunt indienen.

Wanneer u ontevreden bent, kunt u dit het beste eerst met de betrokkene zelf, of met de dagelijkse leiding van onze kliniek bespreken. Zij zullen zeker bereid zijn met u te overleggen en te zoeken naar een oplossing van het probleem.

Onafhankelijke klachtencommissie

Medical Tattoo Innovations is aangesloten bij De Geschillencommissie Zorg Algemeen. Komt u er op een of andere manier niet uit met onze kliniek, dan kunt u voor bemiddeling tussen u en de betrokkene(n) en/of behandeling van uw klacht terecht bij De Geschillencommissie Zorg Algemeen (www.degeschillencommissiezorg.nl).

Klachtenloket Zorg

U kunt gratis via het Klachtenloket Zorg (www.klachtenloket-zorg.nl) informatie en advies krijgen ten aanzien van uw vragen en/of klachten. Daarnaast kunnen zij een klachtenfunctionaris inschakelen. De klachtenfunctionaris probeert een klacht tussen partijen op te lossen of te voorkomen. Deze persoon kan u helpen om uw klacht richting de zorgverlener duidelijk te omschrijven. De functionaris is neutraal en houdt het belang van beide partijen altijd in het oog. Dit betekent dat hij /zij zal proberen de vertrouwensrelatie met de betrokkene(n) te herstellen en het gevoel van onvrede weg te nemen. Hij of zij heeft ook een geheimhoudingsplicht.

 Schriftelijke klacht

U kunt uw schriftelijke klacht richten aan:
Medical Tattoo Innovations
t.a.v. Klachtenfunctionaris
Piet Heinstraat 13
4461 GL Goes

of via: klachten@meditattoo.nl

U ontvangt binnen een week een ontvangstbevestiging.

Privacy

De klachtenfunctionaris en de leden van de onafhankelijke klachtencommissie hebben een geheimhoudingsplicht. Het dossier dat wordt gevormd, is vertrouwelijk en slechts toegankelijk voor de klachtenfunctionaris of de leden van de onafhankelijke klachtencommissie.

Schademelding bij verlies of diefstal

Medical Tattoo Innovations is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Bedenk dat een zorginstelling voor iedereen toegankelijk is. Bij schade, diefstal of verlies van uw eigendommen verzoeken wij u een schademeldingsformulier in te vullen. Dit formulier kunt u verkrijgen bij de dagelijkse leiding van het centrum.

Ook dient u in geval van diefstal aangifte te doen bij de politie.

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u bellen met 0113-728077 of een mail sturen naar info@meditattoo.nl

U bent niet gemachtigd om deze afbeelding te gebruiken

× Stel uw vraag hier Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday