Medical Tattoo Innovations

Behandelcentrum gespecialiseerd in Medische Tatoeages

Piet Heinstraat 13

4461 GL Goes

+31 (0)113-728077

Maandag en vrijdag: 11:00 - 16:30. Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 16:30

Permanent make-up wenkbrauwen

 

Wij bieden deze behandeling onder andere aan voor patiënten die chemotherapie moeten ondergaan. Dit moet altijd vóór de start van de behandeling plaatsvinden, helaas is dit tijdens de chemokuur niet mogelijk.

Ook patiënten met Alopecia kunnen bij ons terecht voor deze behandeling. Mocht u niet tevreden zijn over een eerdere behandeling met PMU bij een andere salon/kliniek dan kunt u contact opnemen met ons om te kijken of we met onze expertise het resultaat kunnen verbeteren.

Met een medische indicatie maakt u eerst een afspraak voor een consult met de plastisch chirurg in onze kliniek in Goes en aan de hand van het consult vragen wij voor u een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar.

Zonder medische indicatie maakt u een afspraak voor een informatiegesprek met de medisch tatoeëerder. Tekent u dan de wenkbrauwen zoals u ze graag wenst en neemt u het potloodje mee naar de afspraak. De kosten van dit informatiegesprek a € 25,00 wordt in mindering gebracht op de eindfactuur van de behandeling. Voor een prijsoverzicht verwijzen wij u graag naar onze prijslijst, te vinden onder patiënteninformatie.

U ziet hier twee voorbeelden van getatoeëerde wenkbrauwen, voor behandeling hadden deze patiënten geen wenkbrauwen.

U bent niet gemachtigd om deze afbeelding te gebruiken