Medical Tattoo Innovations

Behandelcentrum gespecialiseerd in Medische Tatoeages

Piet Heinstraat 13

4461 GL Goes

+31 (0)113-728077

Maandag en vrijdag: 11:00 - 16:30. Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 16:30

Officemanager Brenda

Brenda stelt zich voor:

Na een mooie carrière in de hotellerie en een bewuste werkstop van een aantal jaar ben ik sinds 2018 met veel plezier werkzaam als officemanager bij Medical Tattoo Innovations (MTI).

Wanneer mensen vragen wat mijn functie bij MTI inhoudt is het antwoord; “alles behalve het daadwerkelijk medisch tatoeëren”.

Ik ben het eerste aanspreekpunt en veelal ook diegene waarmee het laatste contactmoment plaatsvindt na een behandeling of bij het afronden van een behandelfase en alles daar tussenin.

Wanneer er interesse is of vragen zijn over onze behandelmogelijkheden of opties m.b.t. verzekerde zorg dan kan een ieder bij mij altijd terecht voor een eerlijk en oprecht advies.

Verder zorg ik ervoor dat er voldoende tijd wordt ingepland zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Uiteraard met een kop koffie of thee vooraf. Het team van MTI vindt het dan ook belangrijk om de patiënt zo te behandelen zoals we dat zelf ook zouden willen ervaren.

Enig idee hoe fijn het is om ergens onderdeel van uit te mogen maken waarbij we allemaal hetzelfde doel nastreven? In ons geval betekent dit; er zijn voor de patiënt en alles doen wat binnen ons bereik ligt om deze te helpen. Hiermee kunnen wij net dat beetje verschil maken!’

 

Neem contact op met Brenda, klik op de link of op de whatsapp knop

Office manager Brenda

U bent niet gemachtigd om deze afbeelding te gebruiken

× Stel uw vraag hier Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday